Lokakarya Struktur Baja

Katrangan singkat:

Bangunan Struktur Baja Prefab Modern Gudang Prefabrikasi / Lokakarya / Pesawat Hangar / Bahan Konstruksi Kantor

Bangunan struktur baja sing digawe dening Column Steel, Beam Steel, Bracing, Purlin, kabeh Struktur Baja sing Dirancang ing Lokakarya lan dikirim menyang situs Proyek, kanthi cepet dipasang, bangunan ijo lan ngirit tenaga kerja.


Detail Produk

Tag Produk

Warehouse Prefabrikasi Bangunan Struktur Baja Modern / Lokakarya

/ Pesawat Hangar / Bahan Konstruksi Kantor

Bangunan struktur baja sing digawe dening Column Steel, Beam Steel, Bracing, Purlin, kabeh Struktur Baja sing Dirancang ing Lokakarya lan dikirim menyang situs Proyek, kanthi cepet dipasang, bangunan ijo lan ngirit tenaga kerja.

1. Bandhingake antarane Bengkel Struktur Baja & Bangunan Tradhisional

①. Bangunan Tradisional:

A. Mbuwang wektu: Periode konstruksi dawa

B. Laborious: Prosese rumit lan angel

C. Proteksi non-lingkungan: biaya sing ora bisa didaur ulang lan larang regane

1599703576473834

②. Lokakarya Struktur Baja:

A. Ngirit wektu: Pesenan kanthi online lan rampung sajrone 30 dina

B. Kemudahan sumelang: konstruksi situs, jinis majelis

C. Proteksi lingkungan: daur ulang nyuda biaya nganti 50%

1599703591372320

2. Karakteristik Lokakarya Struktur Baja

Bobot mati entheng: baja duwe kekuatan dhuwur lan keluwesan. Dibandhingake karo bangunan beton bertulang tradisional, nduweni kekuatan dhuwur, bobot mati entheng, kekakuan apik kanggo kabeh pigura kaku lan kemampuan mbentuk sing kuwat. Bobot awake lokakarya struktur baja mung seperlima bangunan struktur beton bata, bisa uga tahan 70 mèt per detik, supaya urip lan kasugihan bisa dijaga kanthi efektif.

Kinerja gempa: Lokakarya struktur baja duwe kinerja keamanan urip sing apik sajrone gempa bumi. Umume atap struktur baja yaiku atap miring. Mula, struktur atap umume nggunakake sistem truss atap segitiga digawe saka anggota baja sing adhem. Sawise nutup baja struktural lan pelat baja warna, komponen kasebut dadi "sistem struktur iga piring" sing kuwat, sing tahan resisten gempa. Bisa digunakake ing wilayah kanthi intensitas gempa ndhuwur 8 derajat

Durasi: Struktur lokakarya struktur kabeh nggunakake komposisi sistem komponen baja tembok tipis sing digawe adhem, palang baja nggunakake kekuwatan super anti-korosi lan pabrikan lembaran galvanis sing digulung panas, sing kanthi efektif bisa nyegah karat pelat waja sajrone proses kasebut konstruksi lan aplikasi, lan nambah umur layanan komponen baja ringan. Umur layanan struktur utama bisa luwih saka 50 taun.

Span gedhe: Struktur baja bisa dirancang kanthi cocog, cocog karo struktur ukuran amba, lan ora ana kolom panganggone yen pengin, ngirit ruangan kanthi efektif.

Ekonomi: pambentukan lokakarya struktur baja gampang banget, lan bobote awake entheng banget, mula biaya total mung saprotelon saka struktur beton umum, lan bathi operasional minangka sepertiga bangunan struktur umum. Comparison: struktur beton: 800-1500 RMB / meter persegi; bengkel struktur baja: 260-500 RMB / meter persegi, ngontrol biaya.

Keluwesan: keluwesan lan macem-macem. Desain teluk gedhe, ruangan njero ruangan bisa dipérang dadi pirang-pirang skema, sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna lan nggawa ruang desain sing gedhe.

Isolasi termal: panel sandwich minangka bahan isolasi termal utama lan bahan isolasi swara sing diadopsi dening struktur baja, lan produk tembok utamane kalebu panel sandwich baja warna lan panel sandwich wol rock, sing nduweni efek isolasi lan insulasi swara sing apik. Panel insulasi kanthi tembok pemisahan entuk efek insulasi sing luwih apik. Tahan termal katun sing dijaga seger R15 kanthi kekandelan 100 mm bisa padha karo tembok bata M24 kanthi kekandelan 1 m.

Isolasi termal: efek isolasi termal minangka target utama kanggo ngevaluasi omah. Jendhela sing dipasang ing sistem baja ringan nganggo kaca berongga, lan efek isolasi panas iku apik, kanthi insulasi panas nganti 40 db; tembok sing kasusun saka kerangka baja ringan lan panel baja warna bisa entuk efek jampel panas nganti 60 dB. Beton rong pertelane lan kaping pindho luwih akeh tinimbang struktur kayu.

Kenyamanan: tembok baja ringan nggunakake sistem hemat energi kanthi efisiensi tinggi, sing ora prelu kuwatir babagan formaldehida ngluwihi standar. Sanalika, duwe kinerja ventilasi sing apik. Bisa nggawe udhara ing ndhuwur omah dadi swasana tetep lan njamin kebutuhan ventilasi lan panas saka atap ing njaba.

Efektivitas: kabeh konstruksi garing, ora kena pengaruh musim lingkungan, ora kena banyu lan listrik. 1000 meter persegi ing njero lan njaba bangunan, anggere 5 buruh, 30 dina kerja bisa nggayuh kabeh proses saka lemah nganti dekorasi.

Perlindhungan lingkungan: bahan bisa daur ulang 100%, sejatine ijo tanpa pemurnian.

Ngirit energi: kabeh nganggo pigura, lapisan lan tembok hemat energi kanthi efisiensi tinggi, kanthi insulasi termal sing apik, insulasi swara lan efek insulasi panas, sing bisa nggayuh standar hemat energi 50%.

3. Piranti Produksi Struktur Baja

1599704138839914 1599704149371820 1599704194851866

4. Piranti Produksi Panel

1599704373171178
1599704389430340
1599704381765049
1599704425822952

5. Transporasi

1599704506510331 1599704519126064 1599704531968146

6. Instalasi Ing Situs

1599704587308413 1599704599315928

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita