Sevices

INSTALASI lan KOMISI

Perusahaan kita uga duwe teknisi teknik profesional sing pengalaman. Teknisi kita wis ngrampungake instalasi lan tugas kerja ing pirang-pirang proyek ing luar negeri, kayata Uzbekistan, Rusia, Oman, Iran, lan liya-liyane. Mula, nalika perusahaan nyedhiyakake peralatan sing berkualitas kanggo para klien, para pekerja instalasi sing ahli lan teknolog produk sing berkualitas nyedhiyakake klien ing omah lan ing luar negeri kanthi lengkap layanan teknis kanggo nggawe klien "tuku kanthi yakin lan nggunakake kanthi marem ”

ab3-1
ab3-2
image5

PANDUAN LATIHAN

Perusahaan kita wis ngalami ahli teknologi lan listrik sing duwe pengalaman kerja ing industri gypsum luwih saka 20 taun. Kanthi ilmu sing sugih bisa menehi dhukungan ing produksi. Kita bakal mulang babagan cara nggunakake bahan baku kanthi bener, cara ngoperasikake peralatan kanthi bener, cara nggawe produk kanthi sukses lan cara ngontrol kualitas kanthi ketat. Kepiye wae ngrampungake kabeh masalah lan bisa sukses.

ab4-2
ab4-1
ab4-3

LAYANAN SALE-SALE

DCI seneng nyedhiyakake bagean, ilmu, lan keahlian kanggo mbantu kabeh kebutuhan pangopènan lan upgrade pabrik. Kita bisa menehi sumber ing ngisor iki:

Suku cadang

Kabeh Roller lan Poros Campuran Bagian Piring Plate Saw Blades Mbentuk Sabuk / Bantalan Karbon Sabuk Konveyor

Sprockets Pengering, Rantai, Tali Rantai Kepala / Tail Pulley Flat Belt Drive Pulleys Filter Bags

Bahan baku

Kertas Fiberglass Starch Foaming Agent Lem Agen Waterproof Edge-sealing Tape lsp

Dhukungan Teknis

Garansi DCI sajrone 1 taun gratis sawise dikirim lan layanan jangka panjang

DCI bisa mbantu sampeyan ngowahi peralatan lan nambah kapasitas produksi

DCI bisa mbantu ngatasi masalah sing ana gandhengane karo peralatan gypsum

image7
ab5-2
ab5-3
ab5-4
ab5-5
ab5-6