Bahan Baku

  • Fiberglass

    Fiberglass

      
  • Nail
  • Modified Starch

    Pati Modifikasi

    Indeks teknis pati dimodifikasi Parameter barang Konten pati> 80% (lembab) Kandhungan banyu ≦ 10% Kandhungan awu ≦ 6% Kandungan protein ≦ 0,3% Nilai PH 5-7 Gelar halus 0,2 mm layar bolongan persegi, ≦ 4% Kinerja kasebut Kering lan kombinasi panas I, kombinasi lembab lan panas I-III
  • Foaming Agent

    Agen Foaming

    Parameter teknis agen foaming Indeks barang Konten efektif Bahan reaktif> 35% nilai PH 7-9 Konten larut minyak esensial ≧ 1,8% Kandungan natrium sulfat ≦ 2,0% Natrium klorida ≦ 0,1% Titik mendhung <10 ℃ Kapadhetan 1.02g / cm³ Dhuwur umpluk ≧ 180mm
  • Angle bead
  • Gesso retarder
  • Water Reducing Agent
  • Plasterboard Head Paper

    Kertas Kepala Plasterboard

    Kertas tape edging iki digunakake kanggo pengepakan papan gypsum. Sampeyan bisa ngrancang label perusahaan lan ngirim gambar menyang kita, desainer bakal nggawe lan konfirmasi maneh kanggo sampeyan.

  • PVC Glue

    Lem PVC

    Iki uga diarani emulsi polivinil asetat, diproduksi saka Vinil asetat-etilena, polako akohol lan polimerisasi bahan polimer sing dhuwur liyane. Yen dibandhingake karo produk congeneric liyane, luwih gampang ditangani, luwih cepet kanggo ngenceng, luwih apik obligasi lan ora nate murub terus.

  • Silica Oil

    Minyak Silika

    Ing tumindak katalis logam, bisa dilintasi ing suhu sing cocog kanggo mbentuk membran anti banyu ing macem-macem landasan. Umume digunakake ing produksi papan gypsum, kain, agen pemadam kebakaran (bubuk garing), kertas, logam, kulit, kayu, kaca, semen, keramik, marmer minangka obat anti banyu, agen anti-perekat utawa anti korosif.

  • Gypsum Board Foaming Agent

    Agen Foaming Papan Gypsum

    Agen foaming Papan Gypsum: digunakake kanggo umpluk gypsum ing proses produksi papan gypsum permukaan kertas.

  • Paper for Gypsum Board

    Kertas kanggo Papan Gypsum

    Berwajah kertas abu-abu / Ramah lingkungan / Bobot ringan / tahan lembab / lancar

    Wektu pangiriman: Sajrone 15 dina sawise pambayaran sadurunge