Produk

  • Steel Structure Workshop

    Lokakarya Struktur Baja

    Bangunan Struktur Baja Prefab Modern Gudang Prefabrikasi / Lokakarya / Pesawat Hangar / Bahan Konstruksi Kantor

    Bangunan struktur baja sing digawe dening Column Steel, Beam Steel, Bracing, Purlin, kabeh Struktur Baja sing Dirancang ing Lokakarya lan dikirim menyang situs Proyek, kanthi cepet dipasang, bangunan ijo lan ngirit tenaga kerja.

  • Gypsum Powder Production Line

    Lini produksi bubuk gypsum

    1. Standar kualitas bubuk gypsum: sesuai karo GB / T 9776-2008
    2. Teknologi Utama (ing ngisor iki waca tuladhane rock gypsum)
    Rock gypsum - crushing pertama -dua crushing - grinding - calining - produk-produk tuwa (gypsum stucco / bubuk) -paket

  • Gypsum Plaster Powder Production Line

    Lini produksi bubuk gypsum plester

    Sawise watu gypsum diwenehake menyang sistem crusher kanggo entuk ukuran watu 1- 4cm, sing dienggo pabrik kanggo golek bubuk gandum / stuko, lan dikirim menyang elevator ember menyang silo stabil, sawise diukur kanthi otomatis lan akurat, kilogram Kanthi akeh panas saka kompor hawa panas utawa ketel, bubuk gypsum mentah dadi bubuk gypsum sing dikalsinasi. Sawise adhem utawa tuwa, produk rampung dikemas ing macem-macem tas kanthi mesin kemasan.

  • Gypsum Stucco Making Line

    Gypsum Stucco Making Line

    Sawise watu gypsum diwenehake menyang sistem crusher kanggo entuk ukuran watu 3- 4cm, sing diangkat menyang silo sadurunge kiln, banjur sawise diukur, watu kasebut diwenehi kiln rotary kanggo kalkulasi. Medium pemanasan yaiku flume panas, sing pipa nyebar ing tengah lan tembok tungku, nalika tungku lagi diputer, watu gypsum bisa digawe panas kanthi rata supaya dikalsinasi. Watu kalkulus diwenehake menyang silo amarga wis tuwa banjur diwutahake menyang pabrik grinder dadi bubuk. Banjur bubuk gypsum dikirim menyang silo produk kanggo dikemas menyang macem-macem tas kanthi mesin pengepakan.

  • Gypsum Plaster of Paris Making Line

    Plester Gypsum Paris Line Nggawe

    Watu gypsum ukuran watu 1- 4cm diangkat nganggo lift ember menyang silo watu gypsum, banjur dipakani pabrik grinding kanggo entuk bubuk / stucco gypsum mentah, banjur dikirim menyang elevator ember menyang silo stabil, sawise diukur kanthi akurat kanthi skala sabuk sistem kanthi PLC sing dikontrol, banjur diwenehake menyang kiln kalsium. Kanthi akeh panas saka kompor hawa panas utawa ketel, bubuk gypsum mentah dadi bubuk gypsum kalkulus ing tungku. Sawise adhem utawa tuwa, produk rampung dikemas ing macem-macem tas kanthi mesin kemasan.

  • Gypsum Block Production Line

    Jalur Produksi Blok Gypsum

    Wêdakakêna gypsum, pisanan dikirim menyang silo nganggo lift ember, banjur disedhiyakake menyang dosis silo; sawise ngukur kanthi akurat, bubuk kasebut diwenehake menyang mixer. Bahan baku lan banyu dicampur kanthi apik dadi bubur lan diwutahake menyang mesin pembentuk. Banjur stasiun hidrolik drive sistem angkat hidrolik kanggo njupuk blok gypsum saka cetakan. Sanalika, penjepit ruang njepit, ngangkat lan ngeterake blok menyang halaman pangatusan. Kabeh sistem dikontrol dening PLC.

  • Gypsum Block Machine

    Mesin Blok Gypsum

    Wêdakakêna gypsum alami sing dikalsinasi pisanan dikirim menyang bubuk silo, silo nganggo alat leveling, lan liya-liyane. Banjur bubuk kasebut dadi silo timbangan, sawise diukur kanthi skala elektronik, bahan kasebut dicampur dadi katup pheumatik. Banyu mlebu mixer liwat piranti pangukur banyu. Aditif liyane bisa ditambahake menyang mixer miturut syarat nyata.

  • Gypsum Board Production Line

    Jalur Produksi Papan Gypsum

    Bahan utama kanggo ngasilake papan gypsum kayata umume bubuk gypsum (bubuk gypsum kalkulus) sing isi CaSO4 · 1 / 2H2O luwih saka 75%. Wêdakakêna gypsum, banyu lan macem-macem aditif kanthi otomatis lan kapisah diukur lan dikirim menyang mixer kanthi sistem transmisi otomatis terus-terusan.

  • Gypsum Board Line

    Garis Papan Gypsum

    Sawise metu saka pengering, ngliwati sistem pengiriman 2 #, papan sing ora padha (udakara 3-5%) bakal dikirim menyang sytem conveyor silang kaping 3 kanggo ditumpuk lan digunakake kanggo nggawe dunnages utawa panggunaan liyane; nalika papan sing nduweni kualifikasi nerangake sistem gergaji otomatis.

  • Gypsum Plasterboard Production Line

    Jalur Produksi Plesterboard Gypsum

    Sawise dibentuk, papan kasebut dipotong nganti suwene sing dibutuhake dening piso sing dikontrol servo PLC kanthi otomatis. Piso iki bisa gampang dipotong kanthi dawa sing beda kaya sing wis ditemtokake ing sistem PLC. Sawise dipotong, papan gypsum udan dideteksi lan cepet ditularake conveyor laju menyang area conveyor sabuk 1 #, papan sampah bakal metu saka garis sing mlaku ……

  • Gypsum Board Making Line

    Garis Papan Gypsum Making

    Keuntungan gedhe yaiku sistem pengering pengendali PLC otomatis, sing minangka bagean sing paling penting ing jalur produksi papan gypsum lan uga link utama kanggo njamin kualitas papan sing wis rampung.

  • Paper Faced Gypsum Board Manufacture Line

    Garis Pabrik Papan Gypsum Ngadhepi Kertu

    Sistem metu pengering papan garis gypsum kasusun saka rol bermutu, sistem bolong protèktif, pos sing bisa dipindhah, lan motor merek pisanan, lan sistem PLC komplit, lsp.