Apa plester papan gypsum?

Papan plester gypsum sing diprodhuksi ing ruang lingkup jagad utamane kalebu: papan gypsum pasuryan kertas, papan gypsum tanpa kertas, papan gypsum dekoratif, papan gipsum serat, papan nyerep swara gypsum, lsp.

(1) Papan gypsum pasuryan kertas. Papan gypsum pasuryan kertas minangka jinis papan entheng sing digawe saka bubur gypsum minangka inti lan kertas ing loro-lorone minangka proteksi. Papan gypsum sing pasuryan kertas tekstur cahya, kekuatane dhuwur, geni, tahan alus, lan gampang diproses. Papan gypsum biasa digunakake kanggo tembok interior, tembok partisi lan langit-langit sing digantung. Papan gypsum tahan banyu bisa digunakake ing tembok kamar kanthi asor dhuwur, kayata ubin, piring logam, lan lapisan tembok plastik kanggo jamban, pawon, jedhing, lsp. Papan gypsum minangka bahan sing digawe saka bangunan gypsum minangka bahan baku utama. Iki minangka jinis bahan bangunan ijo kanthi bobot entheng, kekuatan dhuwur, kekandelan luwih tipis, pamrosesan sing trep, insulasi swara, insulasi panas, lan kinerja tahan api. Iki minangka salah sawijining panel bobot entheng sing saiki lagi dikembangake. Lan bisa uga proses liyane dadi jubin langit-langit kanthi nutupi film dekoratif PVC lan dipotong dadi cilik.

news-1

(2) Papan gypsum tanpa kertas minangka jinis papan kanthi kinerja sing unggul, sing ngganti papan kayu. Iki minangka jinis papan bangunan anyar kanthi stokco gypsum Beta minangka bahan utama lan macem-macem serat minangka bahan penguat. Iki minangka produk anyar sing sukses digawe sawise plasterboard wis digunakake kanthi akeh. Amarga kertas pangayoman ing ndhuwur dilalekake, ruang lingkup aplikasi ora mung nutupi kabeh jajaran aplikasi papan plester kanthi kertas, nanging uga ditambahi, lan kinerja komprehensif luwih apik tinimbang papan plester kanthi kertas, nanging, kapasitase sithik.

(3) Papan gypsum dekorasi. Papan gypsum dekoratif digawe saka gypsum bangunan minangka bahan baku utama, dicampur karo bahan serat sithik, lsp. Kanthi macem-macem pola lan dekorasi kembang, kayata papan cetak gypsum, papan plafon berlubang, papan plafon gypsum relief, papan dekoratif gypsum pasuryan Enteni. Iki minangka jinis bahan dekorasi interior anyar, cocok kanggo dekorasi medium lan high-end, lan nduweni ciri bobot entheng, tahan api, tahan lembab, gampang diproses, lan dipasang kanthi gampang. Utamane, permukaan papan gypsum anti banyu resin jinis-jinis resin anyar ditutupi resin, lan pola tiruan dekoratif jelas, novel lan loman. Papan kasebut nduweni kekuatan dhuwur, resistensi polusi, lan gampang diresiki. Bisa digunakake kanggo dekorasi tembok lan tembok. Papan lan papan skirting minangka bahan sing cocog kanggo ngganti watu alami lan terrazzo.


Wektu kiriman: Mei-18-2021