Kertas Kanggo Papan Gypsum Kanggo Didol

Kertas kanggo Papan Gypsum. Iki kalebu lembaran plesterboard gypsum sing umume kandel nganti setengah inci (udakara 1 cm), lan asring dipotong papat nganti wolung panel sikil (udakara 1,2 meter karo 2,4 meteran). Kertas sing kandel, awet, diarani kertas drywall, baris loro-lorone.

Kertu pasuryan gypsum-board umume 100 persen didaur ulang saka kertas koran, karton, lan aliran sampah pascamonsumer liyane, nanging umume gypsum daur ulang ing produk papan tembok yaiku postindustrial, digawe saka pabrik papan gypsum. Papan gypsum kudu dituku kanthi ukuran sing nyilikake kebutuhan kanggo motong (ngirit wektu lan sampah).

Papan gypsum minangka jeneng umum kanggo kulawarga produk panel. Iki kalebu inti sing ora gampang terbakar digawe saka gypsum lan kertas sing katon ing rai, mburi, lan pinggir dawa. Jinis-jinis jinis papan gypsum sing digunakake kanggo bangunan lan konstruksi diarani "produk panel gypsum".


Wektu kiriman: Mei-10-2021