Sistem grinding bubuk gypsum

Pakan kedher menehi feed gypsum mentah kanthi rata lan terus-terusan dadi pabrik kanggo mecah. Wêdakakêna gypsum sawise mecah dijupuk kanthi aliran udara saka blower, lan diklasifikasikake kanthi pamisah. Bubuk sing cocog dilebokake kanthi aliran udara menyang kolektor siklon liwat pipa. Ing kolektor siklon, pamisahan lan koleksine ditindakake, lan banjur dibuwang liwat tutup tutup bubuk kanggo njupuk bubuk sing wis rampung. Aliran udara ngliwati pipa bali ing sisih ndhuwur kolektor siklon, banjur ditarik dadi blower. Sistem aliran udara kabeh sistem pabrik ditutup lan sirkulasi, lan sirkulasi ing kahanan tekanan positif lan negatif.

Ing pabrik kasebut, amarga isi banyu tartamtu ing bahan kasebut, panas sing digawe sajrone mecah nyebabake gas ing pabrik bakal nguap kanggo ngganti kapasitas aliran udara, lan hawa njaba disedhot kanggo nambah volume udara dadi aliran udara sing beredar. Amarga alasan iki, pipa udara residual ing antarane blower lan mill disetel kanggo nggayuh keseimbangan aliran udara, lan gas sing berlebihan digawa menyang filter tas, lan bubuk bubuk sing digawa dening residual air diklumpukake kanthi filter bag, lan sisa udara diresiki lan dibuwang.

news-2

Fitur :

1. Struktur vertikal kanthi lahan cilik, sistem independen kanggo tlatah watu dadi bubuk;
2. Produk rampung malah apik, kanthi 98% lulus;
3. Piranti drive nganggo kothak cedhak supaya drive stabil lan operasi sing andal. Bagian utama pabrik kabeh digawe saka baja sing apik kanggo nggawe pabrik awet, stabil lan andal;
4. Sistem listrik nggunakake kontrol pusat supaya bisa otomatis, luwih gampang nyetel mesin;
5. Yen dibandhingake karo pabrik 5R Raymond, kanthi kondhisi sing padha, kapasitas bisa ditambah 10%, tenaga grinding bisa nambah 1500kgf kanthi fungsi spring tekanan tinggi.
6. Piranti grinding nggunakake segel multi-tataran sing tumpang tindih supaya bisa duwe panyegelan sing apik.


Wektu kiriman: Mei-18-2021