Pemasok Lini Produksi Papan Gypsum

Jalur Produksi Papan Gypsum umume kasusun saka enem bagean sistem pencampuran, extruder, sistem injeksi agen busa, sistem daya tarik, sistem penyampaian & pemotongan, sistem daur ulang & pelet.

Produk duwe kaluwihan konfigurasi sing apik banget, desain sing cukup, output dhuwur, konsumsi energi sing murah lan stabilitas sing dhuwur banget.

Konfigurasi utama:

Campuran bahan baku lan peralatan sing ngirim otomatis

75 extruder sekrup kembar paralel

Sistem injeksi agen umpluk tekanan dhuwur

Ketik 150 extruder

Kepala ekstrusi

Tabel umpluk

Traktor utami

Rak transfer & Pendingin

Traktor sekunder lan peralatan nglereni jembar

Peralatan nglereni dawa

Sistem daur ulang & Pelletizer

Rincian Kemasan

Pengepakan lini produksi papan gypsum th:

1. Gunakake film plastik kanggo mbungkus lan nutupi mesin;

2. Ditandhani nganggo label utawa tandha pengiriman sing dibutuhake.

3. Gunakake tali kawat baja kanggo ndandani wadhah kasebut, supaya ora rusak.

4. Pengepakan bisa ditindakake miturut syarat sing dituku.

perusahaan kita minangka Pemasok Lini Produksi Papan Gypsum , nyedhiyakake Jalur Produksi Papan Gypsum, yen sampeyan butuh pls hubungi kita.


Wektu kiriman: Mei-10-2021