Kahanan saiki blok Gypsum

Achievement-1-6Ing taun 1940-an, gypsum semi-hydrated digawe saka gypsum alami digunakake internasional kanggo ngasilake blok gypsum kanthi metode casting cetakan rata. Ing pertengahan taun 1950-an, produksi diganti dadi casting casting lan jacking teknologi vertikal, lan output saya tambah akeh.

Wiwit taun 1970-an, teknologi cetakan terus ditambah, lan proses ngangkat cetakan vertikal dikembangake saka semi-otomatis dadi otomatis. Contone, nggunakake pemotong otomatis hidrolik kanggo mbentuk alur ndhuwur, cetakan paduan dilapisi krom kanggo ningkatake kualitas permukaan produk kanthi signifikan, cetakan multi-rongga digunakake kanggo nambah output mesin siji, lan klem teleskopik pneumatik digunakake kanthi bener, ngapit, angkat lan mindhah kabeh baris blok.

Wiwit taun 1990an, gypsum desulfurisasi gas serangga digunakake minangka bahan baku kanggo ngganti gypsum alami, lan kualitas produk terus ditingkatake.

Blok gypsum diprodhuksi lan digunakake ing luwih saka 60 negara ing saindenging jagad, sing umume digunakake minangka tembok pemisahan internal sing ora ana beban ing omah, gedung kantor, hotel, lsp.

Wis dingerteni internasional manawa blok gypsum minangka produk bahan bangunan ijo berkelanjutan, kanthi luwih saka 30% saka total tembok interior ing Eropa. Negara-negara Eropa sing ngasilake lan nggunakake blok gypsum kalebu Rusia, Prancis, Jerman, Belgia, lan Spanyol, Polandia, Italia, Austria, Swiss, Luxemburg, Yunani, Turki, Finlandia, Republik Ceko, Rumania, Bulgaria, Serbia, lsp.

Saliyane China daratan, ana 15 negara lan wilayah ing Asia sing ngasilake blok gypsum, kanthi total udakara 2.000 situs produksi. Negara lan wilayah blok utama gypsum Asia yaiku: India, Korea Selatan, Singapura, Thailand, Indonesia, Pakistan, Afghanistan, Vietnam, Bangladesh, lsp. Timur Tengah kalebu Iran, Arab Saudi, Israel, Yordania, Libanon, Suriah, Oman, Irak, lsp. Negara-negara produksi blok gypsum Afrika yaiku Algeria (2 yuta meter persegi / a), Mesir, Maroko, Tunisia, Senegal, lsp.

Mung Meksiko sing ngasilake blok gypsum ing Amerika Utara. Produsen blok gypsum Amerika Selatan yaiku Brasil, Chili, Argentina, Venezuela, lan Kolombia. Mung Australia sing ngasilake blok gypsum ing Oseania.


Wektu kiriman: Mei-18-2021