Warta

  • Gypsum powder grinding system

    Sistem grinding bubuk gypsum

    Pakan kedher menehi feed gypsum mentah kanthi rata lan terus-terusan dadi pabrik kanggo mecah. Wêdakakêna gypsum sawise mecah dijupuk kanthi aliran udara saka blower, lan diklasifikasikake kanthi pamisah. Bubuk sing cocog dilebokake kanthi aliran udara menyang kolektor siklon liwat ...
    Waca liyane
  • What is gypsum plaster board?

    Apa plester papan gypsum?

    Papan plester gypsum sing diprodhuksi ing ruang lingkup jagad utamane kalebu: papan gypsum pasuryan kertas, papan gypsum tanpa kertas, papan gypsum dekoratif, papan gipsum serat, papan nyerep swara gypsum, lsp. (1) Papan gipsum pasuryan kertas. Kertas-fa ...
    Waca liyane
  • Current situation of Gypsum block

    Kahanan saiki blok Gypsum

    Ing taun 1940-an, gypsum semi-hydrated digawe saka gypsum alami digunakake internasional kanggo ngasilake blok gypsum kanthi metode casting cetakan rata. Ing pertengahan taun 1950-an, produksi diganti dadi casting casting lan jacking teknologi vertikal, lan output nambah ...
    Waca liyane
  • Paper for Gypsum Board For Sale

    Kertas Kanggo Papan Gypsum Kanggo Didol

    Kertas kanggo Papan Gypsum. Iki kalebu lembaran plesterboard gypsum sing umume kandel nganti setengah inci (udakara 1 cm), lan asring dipotong papat nganti wolung panel sikil (udakara 1,2 meter karo 2,4 meteran). Kertas sing kandel, awet, diarani kertas drywall, baris loro-lorone. Papan gypsum f ...
    Waca liyane
  • Gypsum Board Production Line Supplier

    Pemasok Lini Produksi Papan Gypsum

    Jalur Produksi Papan Gypsum umume kasusun saka enem bagean sistem campuran, extruder, sistem injeksi agen busa, sistem daya tarik, sistem transmisi & pemotongan, sistem daur ulang & pelletizer. Produk kami duwe kaluwihan konfigurasi sing apik, desain sing cukup, output dhuwur, ...
    Waca liyane
  • China’s First Used “ZTF Forming Method” Welded Pipe Production Line.

    Tiongkok Pertama-tama Nggunakake "Metode Mbentuk ZTF" Gandheng Pipa Gandheng.

    Ing 2017 taun, kita DCI melu Pameran Iran, Pameran Dubai lan Pameran India. Produk utama, lini produksi papan gypsum, lini produksi bubuk gypsum, lini produksi blok gypsum, uga bahan baku lan suku cadang lan sapanunggalane.
    Waca liyane
  • Gypsum Powder Production Line Manufacturer

    Produsen Line Produksi Powder Gypsum

    Wêdakakêna gypsum wis digunakake ing urip kita lan akeh industri wiwit suwe. Ing panguripan biasa, panggunaan manungsa ngasilake kapur, tahu lan kerajinan, lsp. Ing bidang industri, umume digunakake ing industri bangunan minangka industri dempul lan desulfurisasi minangka agen. Lini produksi bubuk gypsum (gy ...
    Waca liyane
  • Mixer Manufacturer China

    Pabrik Campuran China

    Ing basis kanggo muter lengkap babagan struktur kompak, operasi sing lancar lan perawatan gampang mixer disk, struktur disk aduk dioptimalake, papan ing ruang campuran bakal dikurangi, wektu papan bubur ing mixer dicekak, lan bubur gypsum dadi ...
    Waca liyane
  • Ing 2017 taun, kita DCI melu Iran, DCI melu Iran, lan DCI melu Iran

    Kabeh wong kudu ngerti topeng medis sing bisa digunakake. Sampeyan bakal weruh akeh wong ing lurung-lurung nganggo topeng, utamane nalika epidemi, amarga topeng dibutuhake ing papan umum. Topeng medis sing bisa digunakake bisa nyegah bakteri lan virus mlebu ing awak manungsa. Dina iki aku pengin menehi ...
    Waca liyane
  • Ing 2017 taun, kita DCI melu Iran

    Ing 2017 taun, kita DCI melu Pameran Iran, Pameran Dubai lan Pameran India. Produk utama, lini produksi papan gypsum, lini produksi bubuk gypsum, lini produksi blok gypsum, uga bahan baku lan suku cadang lan sapanunggalane.
    Waca liyane
  • Ing 2017 taun, kita DCI melu Iran

    Ing 2017 taun, kita DCI melu Pameran Iran, Pameran Dubai lan Pameran India. Produk utama, lini produksi papan gypsum, lini produksi bubuk gypsum, lini produksi blok gypsum, uga bahan baku lan suku cadang lan sapanunggalane.
    Waca liyane
  • Pangiriman lini produksi papan gansu

    Ing 2017 taun, kita DCI melu Pameran Iran, Pameran Dubai lan Pameran India. Produk utama, lini produksi papan gypsum, lini produksi bubuk gypsum, lini produksi blok gypsum, uga bahan baku lan suku cadang lan sapanunggalane.
    Waca liyane