Gypsum Stucco Making Line

Katrangan singkat:

Sawise watu gypsum diwenehake menyang sistem crusher kanggo entuk ukuran watu 3- 4cm, sing diangkat menyang silo sadurunge kiln, banjur sawise diukur, watu kasebut diwenehi kiln rotary kanggo kalkulasi. Medium pemanasan yaiku flume panas, sing pipa nyebar ing tengah lan tembok tungku, nalika tungku lagi diputer, watu gypsum bisa digawe panas kanthi rata supaya dikalsinasi. Watu kalkulus diwenehake menyang silo amarga wis tuwa banjur diwutahake menyang pabrik grinder dadi bubuk. Banjur bubuk gypsum dikirim menyang silo produk kanggo dikemas menyang macem-macem tas kanthi mesin pengepakan.


Detail Produk

Tag Produk

Sawise watu gypsum diwenehake menyang sistem crusher kanggo entuk ukuran watu 3- 4cm, sing diangkat menyang silo sadurunge kiln, banjur sawise diukur, watu kasebut diwenehi kiln rotary kanggo kalkulasi. Medium pemanasan yaiku flume panas, sing pipa nyebar ing tengah lan tembok tungku, nalika tungku lagi diputer, watu gypsum bisa digawe panas kanthi rata supaya dikalsinasi. Watu kalkulus diwenehake menyang silo amarga wis tuwa banjur diwutahake menyang pabrik grinder dadi bubuk. Banjur bubuk gypsum dikirim menyang silo produk kanggo dikemas menyang macem-macem tas kanthi mesin pengepakan.

 

1. Standar kualitas bubuk gypsum: sesuai karo GB / T 9776-2008

2. Teknologi Utama

Rock gypsum - crushing pertama -dua crushing - calining - tuwa - produk rampung grinding (gypsum stucco / bubuk) -paket

3. Lingkup aplikasi:

Bahan permata digawe kanthi dehidrasi gypsum alami (bahan baku). Komponen utamane yaiku β-GaSO4 · 1 / 2H2O, tanpa campuran utawa aditif.

Gypsum alami kudu salaras karo syarat "rock gypsum (JC / T700) kanggo nggawe bahan semen" rock gypsum kelas 3 utawa luwih dhuwur.

  1. Parameter Teknis:
Bagian Ngontrol Full Otomatis
Kapasitas taunan Khusus (30, 000-200, 000 Ton Saben Taun)
Sistem ngitung Kiln Rotary
Bahan bakar Gas alam, solar, batu bara, minyak abot
Bahan baku Rock Gypsum Alami (Isi CaSO4.2H2O> 80%.)
Rampung nggunakake bubuk Papan gypsum
Bubuk plester / dempul
Kualitas Wektu Setelan Wiwitan: Ora Bakal 3-10 Menit,
Wektu Setelan Final: Bakal Ora Ana Luwih Saka 30 Menit Kekuwatan (sawise 2 jam) hr2.5N / mm2

Rasio Stucco Banyu: 68-75%

 

  1. Kualitas warranty

Kita njamin manawa barang sing disedhiyakake anyar, ora digunakake, kanggo model paling anyar utawa paling anyar kanthi kabeh desain lan bahan sing anyar.

Periode garansi: periode jaminan maksimal 12 (rolas) wulan wiwit tanggal sertifikat panandatanganan ditandatangani dening pembeli utawa ora luwih saka 18 (Wolulas) wulan wiwit tanggal Mangkat ing port loading, sing ana luwih awal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita