Lini produksi bubuk gypsum

  • Gypsum Stucco Making Line

    Gypsum Stucco Making Line

    Sawise watu gypsum diwenehake menyang sistem crusher kanggo entuk ukuran watu 3- 4cm, sing diangkat menyang silo sadurunge kiln, banjur sawise diukur, watu kasebut diwenehi kiln rotary kanggo kalkulasi. Medium pemanasan yaiku flume panas, sing pipa nyebar ing tengah lan tembok tungku, nalika tungku lagi diputer, watu gypsum bisa digawe panas kanthi rata supaya dikalsinasi. Watu kalkulus diwenehake menyang silo amarga wis tuwa banjur diwutahake menyang pabrik grinder dadi bubuk. Banjur bubuk gypsum dikirim menyang silo produk kanggo dikemas menyang macem-macem tas kanthi mesin pengepakan.

  • Gypsum Plaster Powder Production Line

    Lini produksi bubuk gypsum plester

    Sawise watu gypsum diwenehake menyang sistem crusher kanggo entuk ukuran watu 1- 4cm, sing dienggo pabrik kanggo golek bubuk gandum / stuko, lan dikirim menyang elevator ember menyang silo stabil, sawise diukur kanthi otomatis lan akurat, kilogram Kanthi akeh panas saka kompor hawa panas utawa ketel, bubuk gypsum mentah dadi bubuk gypsum sing dikalsinasi. Sawise adhem utawa tuwa, produk rampung dikemas ing macem-macem tas kanthi mesin kemasan.

  • Gypsum Powder Production Line

    Lini produksi bubuk gypsum

    1. Standar kualitas bubuk gypsum: sesuai karo GB / T 9776-2008
    2. Teknologi Utama (ing ngisor iki waca tuladhane rock gypsum)
    Rock gypsum - crushing pertama -dua crushing - grinding - calining - produk-produk tuwa (gypsum stucco / bubuk) -paket

  • Gypsum Plaster of Paris Making Line

    Plester Gypsum Paris Line Nggawe

    Watu gypsum ukuran watu 1- 4cm diangkat nganggo lift ember menyang silo watu gypsum, banjur dipakani pabrik grinding kanggo entuk bubuk / stucco gypsum mentah, banjur dikirim menyang elevator ember menyang silo stabil, sawise diukur kanthi akurat kanthi skala sabuk sistem kanthi PLC sing dikontrol, banjur diwenehake menyang kiln kalsium. Kanthi akeh panas saka kompor hawa panas utawa ketel, bubuk gypsum mentah dadi bubuk gypsum kalkulus ing tungku. Sawise adhem utawa tuwa, produk rampung dikemas ing macem-macem tas kanthi mesin kemasan.