Jalur Produksi Papan Gypsum

  • Gypsum Board Making Line

    Garis Papan Gypsum Making

    Keuntungan gedhe yaiku sistem pengering pengendali PLC otomatis, sing minangka bagean sing paling penting ing jalur produksi papan gypsum lan uga link utama kanggo njamin kualitas papan sing wis rampung.

  • Gypsum Plasterboard Production Line

    Jalur Produksi Plesterboard Gypsum

    Sawise dibentuk, papan kasebut dipotong nganti suwene sing dibutuhake dening piso sing dikontrol servo PLC kanthi otomatis. Piso iki bisa gampang dipotong kanthi dawa sing beda kaya sing wis ditemtokake ing sistem PLC. Sawise dipotong, papan gypsum udan dideteksi lan cepet ditularake conveyor laju menyang area conveyor sabuk 1 #, papan sampah bakal metu saka garis sing mlaku ……

  • Gypsum Board Production Line

    Jalur Produksi Papan Gypsum

    Bahan utama kanggo ngasilake papan gypsum kayata umume bubuk gypsum (bubuk gypsum kalkulus) sing isi CaSO4 · 1 / 2H2O luwih saka 75%. Wêdakakêna gypsum, banyu lan macem-macem aditif kanthi otomatis lan kapisah diukur lan dikirim menyang mixer kanthi sistem transmisi otomatis terus-terusan.

  • Gypsum Board Line

    Garis Papan Gypsum

    Sawise metu saka pengering, ngliwati sistem pengiriman 2 #, papan sing ora padha (udakara 3-5%) bakal dikirim menyang sytem conveyor silang kaping 3 kanggo ditumpuk lan digunakake kanggo nggawe dunnages utawa panggunaan liyane; nalika papan sing nduweni kualifikasi nerangake sistem gergaji otomatis.

  • Gypsum Ceiling Board Production Line

    Line Produksi Papan Plafon Gypsum

    Wêdakakêna gypsum kalsium, banyu lan macem-macem aditif kanthi otomatis lan kapisah diukur lan dikirim menyang mixer. Sawise dicampur karo bubur lan disebar ing kertas protèktif papan gypsum sing terus maju. Nalika mbukak mesin mbentuk, bubur dibungkus nganggo kertas ndhuwur lan ngisor, dipencet menyang papan gypsum sing diatur kanthi apik, kaya kacepetan sing stabil lan kontrol sing ketat.

  • Paper Faced Gypsum Board Manufacture Line

    Garis Pabrik Papan Gypsum Ngadhepi Kertu

    Sistem metu pengering papan garis gypsum kasusun saka rol bermutu, sistem bolong protèktif, pos sing bisa dipindhah, lan motor merek pisanan, lan sistem PLC komplit, lsp.