Garis Papan Gypsum Making

Katrangan singkat:

Keuntungan gedhe yaiku sistem pengering pengendali PLC otomatis, sing minangka bagean sing paling penting ing jalur produksi papan gypsum lan uga link utama kanggo njamin kualitas papan sing wis rampung.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan saka Gypsum Board Making Line

Keuntungan gedhe yaiku sistem pengering pengendali PLC otomatis, sing minangka bagean sing paling penting ing jalur produksi papan gypsum lan uga link utama kanggo njamin kualitas papan sing wis rampung. Iki kalebu bagean entri, bagean nutup, bagean metu, sistem sirkulasi udara panas, lsp lan lapisan lan dawa gumantung saka kapasitas papan sing beda-beda. Kanthi siklus udara panas dhewe sing kapisah, sistem iki dipérang dadi rong zona: sawise mlebu kamar campuran, gas suhu dhuwur sing digawe kanthi pemanasan nyuplai campuran sistem karo udara sing sirkulasi ing saluran, mlebu ing bagean nutup kanthi kipas sirkulasi lan pungkasane garing papan gypsum udan, lan piring pandhuan bisa nyetel kacepetan udhara lan arah udhara kanthi status sing paling apik. Kangge, papan gypsum mlaku alon-alon ing sistem pangatusan lan nguap kanthi rata saengga kandungan banyu produk papan gypsum pungkasan bisa disimpen 5% -10%. Kajaba iku, kanggo nambah efisiensi lan nyuda gangguan swara lan listrik, kita ngganti jinis kipas sirkulasi lan nggunakake teknologi Jepang. Kanthi operasi otomatis lan proses board-exit sing sampurna, sistem pangatusan bisa dioperasikake kanthi gampang.

Kompor udara panas pembakaran langsung nggawe sistem pangatusan hemat energi, efisien banget.

 

Papan Gypsum China Nggawe Rincian Line:

1. Output taunan:

10 yuta nganti 30 yuta sqm (adhedhasar kekandelan papan gypsum 9,5mm)

2. Operasi wektu: 24 jam / dina lan 300 dina kerja / taun

3. Bahan baku: Stokco gypsum, kertas pelindung, pati modifikasi, agen busa, lem, minyak silika, fiberglass

4. Bahan bakar: Gas alam, LPG, LNG, solar

5. Kualitas produk lan sIze:

1) Produk kasebut tundhuk karo Standar Nasional GB / T9775-2008 utawa standar internasional sing padha karo EN520: 2004, ASTM1396: 2006

2) Spesifikasi produk:

Dawane: 1800mm ~ 3100mm

Jembar: 1200mm utawa 1220mm

Kandel: 8mm-20mm

6. Teknologi utama:

Baris produksi nggunakake sistem pemanas kompor udhara langsung sing dirancang khusus


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita