Jalur Produksi Blok Gypsum

  • Gypsum Block Machine

    Mesin Blok Gypsum

    Wêdakakêna gypsum alami sing dikalsinasi pisanan dikirim menyang bubuk silo, silo nganggo alat leveling, lan liya-liyane. Banjur bubuk kasebut dadi silo timbangan, sawise diukur kanthi skala elektronik, bahan kasebut dicampur dadi katup pheumatik. Banyu mlebu mixer liwat piranti pangukur banyu. Aditif liyane bisa ditambahake menyang mixer miturut syarat nyata.

  • Gypsum Block Production Line

    Jalur Produksi Blok Gypsum

    Wêdakakêna gypsum, pisanan dikirim menyang silo nganggo lift ember, banjur disedhiyakake menyang dosis silo; sawise ngukur kanthi akurat, bubuk kasebut diwenehake menyang mixer. Bahan baku lan banyu dicampur kanthi apik dadi bubur lan diwutahake menyang mesin pembentuk. Banjur stasiun hidrolik drive sistem angkat hidrolik kanggo njupuk blok gypsum saka cetakan. Sanalika, penjepit ruang njepit, ngangkat lan ngeterake blok menyang halaman pangatusan. Kabeh sistem dikontrol dening PLC.