Mesin Blok Gypsum

Katrangan singkat:

Wêdakakêna gypsum alami sing dikalsinasi pisanan dikirim menyang bubuk silo, silo nganggo alat leveling, lan liya-liyane. Banjur bubuk kasebut dadi silo timbangan, sawise diukur kanthi skala elektronik, bahan kasebut dicampur dadi katup pheumatik. Banyu mlebu mixer liwat piranti pangukur banyu. Aditif liyane bisa ditambahake menyang mixer miturut syarat nyata.


Detail Produk

Tag Produk

Jalur Produksi Blok Gypsum Dekorasi

Wêdakakêna gypsum alami sing dikalsinasi pisanan dikirim menyang bubuk silo, silo nganggo alat leveling, lan liya-liyane. Banjur bubuk kasebut dadi silo timbangan, sawise diukur kanthi skala elektronik, bahan kasebut dicampur dadi katup pheumatik. Banyu mlebu mixer liwat piranti pangukur banyu. Aditif liyane bisa ditambahake menyang mixer miturut syarat nyata.

Ing mixer, bahan baku dicampur rata karo aduk sing kuat, lan banjur otomatis diwutahake kanthi piranti hidrolik dadi rongga cetakan mesin. Ing tahap sing tepat sajrone setelan bubur, drive piso hidrolik sing dilengkapi ing sadhuwure rongga cetakan kanggo mindhah bolak-balik kanggo ngeruk blok ndhuwur. Nalika setelan bubur lan pengerasan rampung, stasiun tekanan hidrolik pusat drive sistem angkat mesin mbentuk kanggo ngangkat blok gypsum ing baris metu saka rongga cetakan. Banjur blok gypsum ing larik dilebokake, diangkat lan diangkut menyang rak-rak tumpukan kanthi mesin penjepit ruang angkasa, banjur blok kasebut diwenehake menyang pengering kanggo garing. Sistem pengering kalebu tungku pangatusan, kipas sirkulasi, pipa udara sirkulasi, kompor udara panas, kompor lan kipas regulasi lan troli. Kiln, kipas sirkulasi lan pipa udara sirkulasi digawe dadi sistem sirkulasi udara panas sing lengkap lan kompor udara panas, kipas burner lan regulasi bisa nambah panas lan udara seger; nalika troli mlaku ing sadawane sepur ing tungku, sistem hawa panas bakal dadi panas lan mbuwang kelembapan ing blok. Piranti deteksi suhu sing dilengkapi ing kiln kanggo nuduhake suhu udhara ing bagean sing beda-beda, sing bisa dikontrol kanthi akurat. Nalika blok dadi garing, inspeksi banjur disimpen utawa dikirim menyang pabrik.

Kapasitas

100.000m2 / y-450,000m2 / y

Otomatisasi

Full otomatis

Bahan bakar: Gas alam, minyak abot, batu bara lan solar

Cara pangatusan

Garing dening udhara

Sistem pangatusan kompor udara panas

Bahan baku utama

Wêdakakêna gypsum, banyu, aditif

Ukuran produk

Kekandelan: 70mm-200mm

Jembar: 300mm-500mm (luwes)

Dawa: 620mm, 666mm

Kita bisa ngrancang lan ngasilake produk kanthi dimensi liyane minangka syarat khusus klien

 

Standar kualitas produk

Sesuai karo standar nasional JC / T698-2010


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk