FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Babagan Layanan Sawise Jual

* Latihan cara nginstal mesin.

* Latihan cara ngoperasikake mesin kalebu siji mesin, kabeh garis produksi.

* Pelaksana program pelatihan, kontrol kualitas produk pungkasan lan tes laboratorium.

* Kita bisa nyedhiyakake desain, instalasi lan komisioning lini produksi.

* Kita bisa nyuplai proyek turnkey kanggo pelanggan.

* Jaminan kualitas 1 Taun kanggo lini produksi.

* Kita bisa nyuplai bahan baku, suku cadang minangka kebutuhan pelanggan.

Babagan Katentuan Pembayaran

* A. Ketentuan pambayaran: 30% T / T sadurunge; 70% L / C utawa T / T.

* B. Kita bisa menehi jaminan kualitas.

* Rekening bank C. Kunlun kasedhiya kanggo para klien Iran.

Babagan Wektu Pengiriman

* Biasane 3-6 wulan. Iki uga gumantung karo kapasitas lini produksi lan persyaratan rinci babagan pelanggan.