Desain & Produksi

DCI

abcir1

Dept Teknis

abcir2

Tuku Dept

abcir3

Dept Komersial

abcir4

Dept Keuangan

abcir5

Pabrik Dept

abcir6

Dept Kontrol Kualitas

Departemen Teknik duwe katrampilan PLC lan desain listrik, desain teknologi, desain gambar, saengga Teknis bisa kanthi maksimal bisa ngubungake seamless antara mesin, lan nggawe kabeh mesin produksi kanthi koordinasi kanthi teknologi, listrik lan mekanis.

ab1-1
ab1-2
ab1-3

PRODUKSI

Perusahaan kami khusus ngrancang lan nggawe peralatan lengkap bahan bangunan, kayata lini produksi papan gypsum permukaan kertas, lini produksi bubuk gypsum (gypsum alami, gypsum desulfurisasi lan gypsum fosforik), lini produksi papan semen serat, lini produksi papan silikat kalsium, lini produksi semen, lini produksi blok AAC, lini produksi watu, lsp. Sanalika, kita bisa nyuplai mesin tunggal, suku cadang lan suku cadang ing lini produksi

ab2-1
ab2-2
ab2-3