Babagan Kita

ad_about_us

Babagan Kita

Decheng Group tergabung karo rong perusahaan:

Hebei Decheng International Trade Co., Ltd.

Hengshui Decheng Machinery & Equipment Co., Ltd.

Hengshui Decheng Machinery & Equipment Co., Ltd. didegake ing taun 2005 lan duwe sejarah 16 taun, yaiku perusahaan mesin & peralatan lengkap sing nggabung karo riset peralatan & pengembangan, entitas pabrik, lan kerja sama ekonomi & teknis manca. Ing taun 2008, perusahaan kami lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001. Perusahaan kita duwe tim profesional lengkap khusus kanggo desain, manufaktur, pasokan, instalasi lan komisioning, lan layanan sawise-adol liyane. Kita bisa ngrampungake sistem kontrol listrik profesional sing cocog karo awake dhewe. Kajaba iku, perusahaan kita duwe basis pangolahan sing dikontrol bareng.

Produk utama kami: lini produksi papan gypsum, lini produksi bubuk Gypsum (gypsum alami, gypsum desulfurisasi lan gypsum fosforik), mesin blok Gypsum, mesin laminasi ubin plafon Gypsum, lini produksi kalsium stokco Gypsum, lini produksi papan semen serat, lini produksi semen, Peralatan pertambangan, peralatan Quarry, mesin kemasan plester papan Gypsum, mesin grid logam papan Gypsum, lsp. Sanalika, kita bisa nyedhiyakake mesin tunggal, suku cadang kanggo lini produksi ing ndhuwur; kita ngasilake bahan baku kanggo produksi papan & ubin, kayata pati modifikasi, minyak silika, agen foaming, WRA, lem, film PVC, lem PVC, aluminium foil, lem aluminium, lsp.

Kauntungan Kita

Perusahaan kita uga duwe teknisi teknik profesional sing pengalaman. Mula, nalika perusahaan nyedhiyakake klien kanthi mesin bermutu, para insinyur instalasi & tenaga kerja sing ahli lan teknolog produk bermutu tinggi nyedhiyakake para klien ing omah lan ing luar negeri kanthi lengkap layanan teknis kanggo nggawe klien "tuku kanthi tenanan lan panggunaan kanthi marem ”.

probiz-map

Prestasi

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita nggawe prestasi gedhe ing proyek penyediaan peralatan ing pirang-pirang negara lan wilayah, kayata Rusia, Oman, Iran, UEA, Arab Saudi, India, Kazakhstan, Uzbekistan, Bangladesh, Ethiopia, Qatar, lan liya-liyane. entuk pujian saka klien kanggo kualitas produk lan layanan sawise adol.

Perusahaan kita duwe tim profesional lengkap sing ngurus desain, pabrik, pasokan lan layanan aftersale kanggo ngladeni klien ing omah lan ing luar negeri kanthi ati sing tulus lan tulus.
Kita nampi para kanca saka saindenging jagad kanthi seneng rawuh lan ngunjungi kita!