Napa Pilih Kita?

Hengshui Decheng Machinery & Equipment Co., Ltd. didegake ing taun 2005 lan duwe sejarah 16 taun, yaiku perusahaan mesin & peralatan komprehensif sing nggabungake karo riset & pangembangan peralatan, entitas manu-facturing, lan kerjasama ekonomi & teknis manca. Ing taun 2008, perusahaan kami lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001. Perusahaan kita duwe tim profesional lengkap khusus kanggo desain, manufaktur, pasokan, instalasi lan komisioning ……

  • ad_about_us_bg

Pilihan Produk Sampeyan Paling Apik

Perusahaan kita duwe basis pangolahan sing dikontrol bareng.

produk sing ditampilake

Kita wis ngrampungake proyek.

Priksa proyek kita.

Advanteges Kita

  • Who We Are

    Sapa Kita

    Perusahaan mesin & peralatan lengkap sing nggabungake.

  • Design & Production

    Desain & Produksi

    Desain independen, Produksi.

  • Services

    Layanan

    Instalasi lan Komisi, Pandhuan Latihan lan Layanan Purna Jual.